Een blik op ons verhaal

Wij zijn een klein, toegewijd team dat volledig onafhankelijk opereert. Los van de schaduw van een bedrijfsimperium of multinational. Dit geeft onze klanten, partners en teamleden de vrijheid om met liefde en een goede intentie deel te nemen aan de prachtige wereld van de IT techniek. Want netwerken met een goede intentie kunnen alleen maar verbindend werken. En wat is er mooier dan daar een onderdeel van te zijn?

Wat ons kenmerkt? Een diepe overtuiging dat kwaliteit, toegankelijkheid, openheid en onafhankelijheid de basis vormt voor ons succes. Hierdoor ervaren onze klanten, partners en teamleden een oprechte loyaliteit en toewijding, gedreven door plezier in hun werk en het gezamenlijke streven naar dezelfde doelen.

De drijvende krachten achter Geoo

Marina Breton en Marco Dorsman, zijn het kloppend hart van Geoo Online. Marina, staat voorop in klantcontact, servicedesk en website-ontwerp. Zij onderhoudt nauw contact met onze design-partners. Als techneut is Marco altijd een stap voorop in technische ondersteuning, en net zo stabiel als de Geoo-infrastructuur zelf.

Ons team

Onze keuze voor samenwerking met toegewijde Designbureaus, IT specialisten en server- en applicatiebeheerders komt voort uit grondig onderzoek en een jarenlange vertrouwde samenwerking. Bij Geoo Online heb je alles binnen handbereik. Onze servers, gevestigd in een geavanceerd datacenter in Londen, worden professioneel beheerd door een gecertificeerd en onafhankelijk IT-bedrijf, echte IT nerd mannen en vrouwen met een diepe liefde voor het vak.

Geoo Online, een warm en toegewijd team dat jouw digitale ervaring centraal stelt.

R

Klantgericht

Onze kracht ligt in het feit dat je hier alles binnen handbereik hebt. Of je nu de voorkeur geeft aan zelf installeren en bouwen, of juist alles wilt uitbesteden, bij ons ben je aan het juiste adres. Of je nu een eenvoudige brochurewebsite, een boekingssite met agendafunctie, een webwinkel, of een evenementenwebsite wilt, wij hebben alle expertise in huis. Logo-ontwerp, content writing, het kan allemaal. Als je ergens tussenin zit, hebben we je ook gedekt. Wij bieden het platform en de ondersteuning, zodat jij kunt doen waar je van houdt. 

R

Helder

Bij Geoo streven we naar absolute helderheid. Geen verborgen kosten, geen gecompliceerde processen. Wat je ziet, is wat je krijgt – een gebruiksvriendelijk controlepaneel en een zeer professionele website builder waarbij vergeleken de WIX sitebuilder kinderspeelgoed wordt. Onze aanpak is transparant, eerlijk en gericht op jou. Met Geoo krijg je niet alleen een website, maar ook duidelijk en betrouwbaar advies. Kortom, helderheid in elke stap van jouw online ervaring.

R

Toegankelijk

In de wereld van online mogelijkheden staat ons kleine maar professionele team klaar voor jou. Met diepgaande technische kennis zijn wij jouw persoonlijke gids, ongeacht of je een beginner bent in websitecreatie of een doorgewinterde IT-professional. Van eenvoudige vragen tot complexe uitdagingen: ons team staat paraat om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van jouw online reis. Omdat toegankelijkheid bij ons begint met persoonlijke ondersteuning.

R

Kwaliteit

Wij omarmen professionaliteit omdat we geloven in kwaliteit. Voor ons draait het niet om miljardenwinsten, maar om het leveren van topkwaliteit en tevredenheid. In de moderne wereld begrijpen we de essentie van een sterke online aanwezigheid en nemen we die verantwoordelijkheid serieus. Altijd up-to-date met de laatste technologieën en trends, bieden we jou steevast de beste oplossingen.

Bij Geoo zijn we er voor jou.

 Wij staan achter je om te ondersteunen en verder te helpen. All-in-one en flexibiliteit zijn onze speerpunten. We werken hard om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. 

Samen op weg naar Succes

Wij zijn klaar om jouw online doelen te bereiken.

Wij kijken er altijd naar uit om je te helpen stralen in de digitale wereld. Wij staan altijd klaar om je te helpen om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld. Je bent Welkom bij onze gemeenschap. Samen op weg naar verbinding in online succes.

Wij helpen je graag

Als je meer informatie wilt over het starten of verbeteren van je bestaande site, schrijf ons dan en we geven je gratis advies.

Contact Form pages