Volledige Website al vanaf €495

Laat je website maken

Je website wordt gebouwd met behulp van een bestaande Divi-layout. Je levert zelf de afbeeldingen en teksten in nauw overleg met ons aan. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen.

Vergeet niet na je bestelling ook je Domeinnaam en Webhosting te bestellen

Maatwerk Website

Als alternatief kun je ook kiezen voor een maatwerk website. Hierbij wordt de website niet gebaseerd op een bestaand thema, maar volledig op maat ontworpen, zodat deze uniek is en volledig aan jouw wensen voldoet.

Vergeet niet na je bestelling ook je Domeinnaam en Webhosting te bestellen

Extra Maatwerk informatie

Optie extra pagina €150,-
Optie meertalige website €30,- per pagina
(bij 3 of meer talen worden er jaarlijks kosten in rekening gebracht €99,- per jaar)

❗ Al deze prijzen zijn exclusief BTW, domeinnaam, webhosting, licenties voor lettertypes en premium plugins.❗

Recent maatwerk

Een kleine greep uit de Maatwerk websites

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf mijn website onderhouden en aanpassen?

Ja. Ons systeem is heel intuitief. Als je Website klaar is, is het heel eenvoudig om zelf wijzigingen aan te brengen, Zoals, teksten, afbeeldingen en pagina´s. Je krijgt van ons lesvideos en ondersteuning hoe je dit kunt doen.

Kunnen jullie het onderhoud doen?

Ja. Wij kunnen je volledig ontzorgen voor slechts 29,- per maand. Naast het periodieke onderhoud krijg je 1 uur per 2 maanden aanvullingen of aanpassingen naar jouw wens.

Wanneer moet ik betalen?

Als de offerte akkoord is betaal je eerst voor jouw domeinnaam en webhosting. Dit is een vast bedrag per jaar van 107,40. Hierna betaal je 50% van de kosten voor het maken van je website. Als de Website klaar is krijg je een factuur voor het resterende bedrag.

Hoelang duurt het bouwen van mijn website?

Als alle content binnen is, duurt het bouwen meestal 3 tot 5 weken.

Welke content moet ik aanleveren?

Na de brainstormsessie gaan we aan de slag met jouw website als we al het benodigde materiaal van je hebben ontvangen. Denk aan:

  • Logo en huisstijl (onder andere kleurcodes)
  • Teksten
  • Afbeeldingen/filmpje

Wil je dat wij alles overnemen, kies dan voor het Maatwerk Premium pakket.

Toegankelijke ondersteuning

Wij beloven jou een website die naadloos past bij jouw behoeften. Wij staan ook graag aan je zijde om je te leren hoe je eenvoudige aanpassingen aan je website zelf kunt maken. Met duidelijke instructies en onze toegankelijke ondersteuning bespaar je tijd en geld.

Vertrouwd door onze klanten

Ontmoet enkele van onze gewaardeerde klanten die ons toevertrouwen met hosting, websitebeheer en een breed scala aan online en IT-diensten. Hun vertrouwen is onze drijvende kracht!

Geoo heeft me enorm geholpen bij het opzetten en beheren van mijn website. Hun support is top, de servers zijn razendsnel en het fijnste vind ik dat hun systeem echt gebruiksvriendelijk is! Ik heb nu mijn Websites, domeinnamen, webhosting en e-mailadressen allemaal bijelkaar op 1 plek! Bovendien zorgen ze voor uitstekende beveiliging.  Een complete en betrouwbare oplossing voor zowel hosting als webdesign! Sterk aanbevolen.

– Maarten (de Postcodeschool)

Wij helpen je graag

Als je meer informatie wilt over het starten of verbeteren van je bestaande site, schrijf ons dan en we geven je gratis advies.

Contact Form pages