Platform Specificaties

Boost je Website met het Platform van de Toekomst

State of the Art Servers

Goede hosting is de ruggengraat van een succesvolle website. Het zorgt voor snelheid, stabiliteit en veiligheid voor al jouw online dienstens

Wordpress geoptimaliseerd

Ons webhostingplatform is ontwikkeld door WordPress-enthousiastelingen om ervoor te zorgen dat je hostingervaring ongeëvenaard is.
Andere Hostingproviders rekenen vaak extra voor WordPres Hosting. Bij ons is dit All-in!

LiteSpeed

Ontdek de kracht van Litespeed hosting – de ultieme keuze voor een moderne, razendsnelle webserver en cachingoplossing. Profiteer van speciale integratie voor WordPress en Joomla, waardoor jouw website op zijn best presteert.

cPanel

cPanel is een krachtig hulpmiddel voor websitebeheer. Het biedt intuïtieve controle, vereenvoudigd beheer en efficiënte toegang tot belangrijke functies. Ervaar het gemak van cPanel voor een moeiteloze website-beheerervaring.

CloudLinux OS

Stap binnen in de toekomst van webhosting met CloudLinux OS. Deze krachtige besturingssysteemoplossing zorgt voor verbeterde prestaties, stabiliteit en beveiliging van jouw website.

Jet Backup

Met JetBackup ben je in controle en klaar voor elke eventualiteit. Jouw websitegegevens zijn veilig en altijd toegankelijk. Ontdek de gemoedsrust van JetBackup en bescherm jouw online aanwezigheid met gemak

Lets Encrypt

Deze toonaangevende beveiligingsoplossing biedt gratis SSL-certificaten voor een veilige en vertrouwde online ervaring. Kies voor Let’s Encrypt en bescherm je website en bezoekers door een beveiligde verbinding.

Veilige E-mail

E-mailbeveiliging is van vitaal belang voor jouw online communicatie. Met MailChannels ben je gewapend tegen e-maildreigingen, zoals spam en malware, en behoud je de betrouwbaarheid van je berichten. Bescherm je bedrijf en waarborg de integriteit van je e-mail met MailChannels

En verder

NVMe-opslag

We gebruiken 100% Enterprise-Grade NVMe Samsung-schijven met volledige RAID-bescherming.

LVE Recources 4 Cores | 4GB RAM

Aangedreven door Cloudlinux heeft elke individuele account een vastgestelde hoeveelheid resources om de snelheid, de algehele stabiliteit en veiligheid te handhaven. LVE-recources zijn van toepassing per account.

Back-ups per uur

We maken back-ups van alle accounts met een bewaarperiode van 90 dagen. Back-ups worden elk uur gedurende 24 uur gemaakt, met de resterende bewaarperiode beschikbaar op dagelijkse snapshots.

Houd er rekening mee dat back-ups een extra service zijn. Je bent ook verplicht om je eigen back-ups te bewaren.

E-mail accounts

Al onze hostingpakketten geven je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal mailboxen aan te maken met volledige IMAP- en POP3-connectiviteit.

Softaculous software manager

Met onze Softaculous Apps Installer heb je de sleutel tot talloze krachtige apps, waaronder WordPress, Magento, Joomla, Moodle, en nog veel meer. Deze apps zijn voorgeïnstalleerd en klaar voor gebruik met slechts een paar klikken op je webhosting. Vereenvoudig je websitebeheer en ontgrendel een wereld van mogelijkheden met Softaculous

Imunify 360 Beveiliging

Alle hostingpakketten zijn beveiligd via ons Imunify 360-beveiligingsplatform voor detectie, verwijdering en automatische opschoning van malware.

WordPress Staging, Klonen en Slimme Updates

Maak een kopie van je website en zet je wijzigingen live.
Beschikbaar via Softaculous en via de ‘WordPress Management’ interface in onze klantomgeving.

WordPress Toolkit Deluxe

Deze uitgebreide toolkit maakt het beheren en optimaliseren van je WordPress-site moeiteloos en biedt een scala aan krachtige tools om jouw WordPress sites vanuit 1 locatie te beheren.

24/7/365 Monitoring

We houden je website 24/7 365 dagen per jaar in de gaten, zodat eventuele problemen snel worden opgemerkt en  aangepakt

Minder belaste servers

Bij ons overladen we onze servers nooit. Dit betekent dat je onder normale omstandigheden altijd kunt rekenen op optimale prestaties. Ervaar betrouwbare hosting zonder overbelasting, en laat je website altijd soepel draaien

Al 30 jaar ervaring in IT

Met drie decennia aan expertise in IT en online diensten, bieden wij betrouwbare en onafhankelijke oplossingen voor jouw online behoeften. Begin nu en ontdek het zelf met onze risicovrije proefperiode van 1 maand.

Wij ondersteunen je

Snelle en responsieve klantenondersteuning

Snelle en Betrouwbare servers

Snelle website laadtijden en 99.9% server uptime.

Gebruiksvriendelijk

Een gemakkelijk te begrijpen controlepaneel en goed ontworpen navigatie

Veilig

Jouw gegevens en persoonlijke informatie zijn veilig.

Wij helpen je graag

Als je meer informatie wilt over het starten of verbeteren van je bestaande site, schrijf ons dan en we geven je gratis advies.

Contact Form pages