Domeinnamen

Alles begint bij je eigen Domeinnaam

Geen prijsverassingen bij verlenging!

Beveiliging tegen Hijacking

Anonieme domeinaam mogelijk

Onze Prijsbelofte

Vanaf het begin bieden we jou volledige transparantie. Bij ons geen verrassingen wanneer je je domeinnaam verlengt. Wij geloven niet in lokkertjes met €1 voor een domeinnaam, om je dan het volgende jaar te confronteren met een factuur van €40. Bij Geoo Online hanteren we zeer scherpe prijzen voor domeinnamen. Laat je niet verleiden door misleidende lage kosten elders. Onze prijslijst is helder en eerlijk, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Veiligheid eerst

Jouw domeinnaam is beschermd tegen ongeautoriseerde overnames en diefstal. Wij zetten ons in voor de beveiliging van jouw online identiteit, zodat je met vertrouwen en gemoedsrust kunt genieten van jouw digitale aanwezigheid.

100% eigendom

 Wij garanderen dat jouw domeinnaam jouw onbetwistbare eigendom is en blijft. Zelfs in het onwaarschijnlijke geval van veranderingen in ons bedrijf, blijft jouw domeinnaam veilig en echt van jou. Nu en in de toekomst.

Bescherm je Privacy

Onze service maakt het mogelijk jouw domeinnaam anoniem te registreren en je identiteit te beschermen. Zo kan niemand achterhalen wie de werkelijke eigenaar van de domeinnaam is. Jouw privacy staat bij ons hoog in het vaandel. (Bij sommige domeinen is dit wettelijk niet mogelijk zoals bij .nl)

Eigen naamservers (DNS)

Link je domeinen door naar je eigen naamservers

Gebruiksvriendelijke omgeving

Regel alles zelf online op je eigen digitale omgeving

De grootste in de markt

Meer dan 2000 extenties verkrijgbaar. Vrijwel alle domein-extenties zijn bij ons verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Doorlink service

Link meerdere Domeinnamen naar je website