Voor een betaalbare website

veel gestelde vragen

We Helpen je Graag

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust even contact met ons op!

FAQ

Ja, een website maken op ons platform is heel  eenvoudig. Met systemen als WordPress en Elementor maak je door blokken te schuiven in een raster je website. Tekst en foto’s voeg je makkelijk toe en kleuren en lettertypes kun je allemaal eenvoudig veranderen. Je hebt wel eerst Webhosting en een domeinnaam nodig.

In de meeste gevallen wel, als het gaat om een gewone website of webwinkel in b.v. WordPress,  dan kunnen wij dit gratis voor je doen. Gaat het om iets uitzonderlijks, zoals een grote webwinkel of iets anders. Neem dan even contact met ons op.

Webhosting is het deel van een computer (server) waar jouw website of webwinkel op staat. Deze server staat 24/7 met het internet verbonden. Deze servers staan in datacenters met razendsnelle internet verbindingen en de nodige beveiligingsmaatregelen. Om de website te kunnen bereiken heb je nog een domeinnaam nodig.

Een domeinnaam is de naam die mensen intypen om bij je website te komen. Van een domeinnaam kan er altijd maar 1 bestaan. Hij is dus uniek. Wel kun je spelen met de letters achter de punt. Als bijvoorbeeld deHovenier.nl al bestaat, probeer dan eens deHovenier.eu of deHovenier.info

Ja. Je kunt zoveel domeinnamen aan je site koppelen als je zelf wilt. Er is echter 1 hoofd domeinnaam  aan je webhosting gekoppeld. Alle andere kun je doorverwijzen naar de hoofddomeinnaam.

Ons hostingpakket “Geek webhosting” heeft onbeperkte opslag, dataverkeer, e-mail, MYSQL databases e.d. Dit alles wel op basis van “fair use policy”. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden of neem even contact met ons op.

Per Hostingpakket krijg je bij ons cPanel. Met cPanel bestuur je je Hosting pakket en installeer je systemen op je Hosting als bijvoorbeeld WordPress en maak je e-mail adressenen en subdomeinen aan en bekijk je de verbruiks en bezoekers statestieken van je website. cPanel is gebruiksvriendelijk, stabiel en snel. Er zijn grofweg 3 grote spelers op de markt. cPanel, Direct Admin en Plesk. cPanel is niet voor niks de wereldleider op dit gebied. In Nederland zul je bij de meeste webhostingbedrijven Direct Admin zien. Waarschijnlijk omdat dit het goedkoopste systeem is. Wij hebben hier niet op bespaard omdat wij het beste bieden op alle gebieden.

Bij ons krijg je een uitermate luxe klantenpanel waar je al je diensten en producten op 1 plaats hebt. Je ziet er al je domeinnamen en hostingpakketten en andere services die je bij ons hebt. Je kunt hier je facturen zien en betalen en Supporttickets aanmaken en bekijken. Als je ons klantenpanel gebruikt, beschik je over een single sign-on zodat je gemakkelijk al je Websites/Hostingpakketten kunt beheren, zonder opnieuw te hoeven aanmelden.

Webhostingpakketten en domeinnamen zijn bij ons heel eenvoudig online te openen. Je webhosting staat vrijwel direct klaar nadat bij ons de betaling is ontvangen. Het kan even duren voordat je je webhosting kunt bereiken via je domeinnaam. Max. 24 uur, maar meestal al binnen enkele uren. 

Het Pro Webhostingpakket biedt alles wat je als zelfstandige ondernemer nodig hebt om al je klanten te bereiken. Dit pakket heeft ruim voldoende ruimte en capaciteit voor een website met veel e-mail accounts, foto’s, contactformulieren en dergelijke. Ook een kleine Webwinkel of serieus blog draait hier uitstekend op.

Het Pro of Geek webhostingpakket is geschikt voor webwinkels. Het ligt eraan hoeveel producten (afbeeldingen) je toevoegt. Krijg je heel veel bezoekers (Ca. meer dan 1000 / dag) in je webwinkel, kies dan voor VPS (private) webhosting. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ja, je kunt altijd opwaarderen naar een groter pakket. Houd er wel rekening mee dat je website in sommige gevallen verhuisd dient te worden als je overstapt. Bijvoorbeeld van Shared Hosting naar  Private Hosting.

Reseller Hosting kunnen wij op aanvraag leveren.  Neem hiervoor even contact met ons op.

Domeinnamen en Webhosting wordt ieder jaar automatisch verlengd. Je krijgt een maand voor de hernieuw datum een factuur van ons.
Nee, je kunt onze Hosting en Domeinen bij ons alleen per jaar betalen.
Domeinnamen en webhosting kun je opzeggen in je persoonlijke klanten panel. Je kunt een maand van te voren opzeggen.

contact

Staat je vraag er niet tussen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op

Kennisbank

Een kennisbank met uitgbreide handleidingen

direct aan de slag met je website?

Een vliegende Start

Met een kant en klare website

Heb je een Website nodig, maar weet je niet waar te beginnen? Wij bieden je een volledige oplossing.
Inclusief de juiste tools en de ondersteuning die je nodig hebt om je site te lanceren.