• cPanel is de controle App voor je webhosting pakket.
  • Je komt bij je cPanel via je klantenpanel. Klik in je klantenpanel op je webhostingpakket en dan rechts in het rijtje onder acties op login bij cPanel.
  • Of door cpanel.jouwdomeinnaam.nl in te typen in de adresbalk van je webbrowser (vervang jouwdomeinnaam door je eigen domeinnaam)

Met cPanel kun je heel makkelijk:

• WordPres op je webhosting zetten.
  • Andere apps op je webhosting zetten, zoals een webwinkel of forum
  • e-Mail accounts aanmaken
  • e-Mail automatische beantwoorders en forwarders maken
  • Backups maken
  • Subdomeinen aanmaken
  • Enzovoort...